בצל אביבי ומורל גאלט
בצל אביב ו גאלט מורל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו מלח, בצלים אביביים, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל, ניוקי עם פטריות מורל ואפונה באביב, ו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב.
הוראות
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים שמנת חמוצה ומיץ בקערה, ערבוב טוב. מערבבים תערובת שמנת חמוצה לתוך תערובת הקמח.
מפזרים משטח עם 3 כפות מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא יוצרים כדור).
בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. תרגע 20 דקות. חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
מגלגלים את הבצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ '(בערך 1/4 אינץ').
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד; מניחים את הבצק, עוטפים את הצד, על גבי גיליון אפייה מצופה בנייר אפייה.
כדי להכין מילוי, דק לחתוך חלקים לבנים של בצל, שומר צמרות ירוקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל פרוס למחבת; לטגן 15 דקות או עד הזהב.
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהלחות מתאדה.
הסר מהחום. חותכים צמרות ירוקות של בצל.
מוסיפים צמרות פרוסות, 1/4 מלח כפית, ופלפל למחבת; מערבבים לשלב.
מורחים תערובת בצל באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול 2 אינץ'; מפזרים גבינה באופן שווה על תערובת בצל. מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית את תערובת הבצל).
מניחים מחבת על מתלה תחתון בתנור; אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה.