בצל בלסמי ותענוג שום
בצל בלסמי ותענוג שום עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בשר חזיר עם בצל בלסמי-תאנה, ירכי עוף עם בצל מתוק בלסמי, ו סטייקים בגריל עם רוטב בצל ותבשיל בצל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה ומניחים על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב לציפוי בשמן. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את פתיתי הבלסמי, הסוכר, המלח והפלפל האדום ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד שהבצל רך קטיפתי.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר ומוסיפים את העירית הקצוצה.
מגישים את טמפרטורת החדר בקערה דקורטיבית.