בצל דביק וקיש צ'דר
בצל דביק & צ'דר קיש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 310 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, קרם כפול סיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: קיש צ'דר בצל, תפוחי אדמה חדשים, בצל אביב & קוויש צ'דר מונטגומרי, ו קייל בצל קיש עם גבינת צ'דר-אורז.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח והחמאה לתוך קערה, ואז לשפשף יחד עם קצות האצבעות שלך עד מעורב לחלוטין ומתפורר.
הוסף 8 כפות מים קרים, ואז להביא את הכל יחד עם הידיים שלך עד רק בשילוב.
להתגלגל לתוך כדור ולהשתמש מיד או להירגע עד 2 ימים. המאפה יכול להיות קפוא גם עד חודש.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב על 5 ס "מ גדול יותר מאשר פח 25 ס" מ. השתמש מערוך שלך כדי להרים אותו, ואז לעטוף על מקרה טארט כך יש בליטה של מאפה בצדדים. באמצעות כדור קטן של שאריות מאפה, לדחוף את המאפה לפינות של הפח (ראה תמונה, משמאל). צינה במקרר או במקפיא במשך 20 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
בעוד המאפה מתקרר, מחממים את החמאה במחבת ומבשלים את הבצל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים דביק וזהוב.
קל לדקור את הבסיס של טארט עם מזלג, קו במקרה טארט עם מעגל גדול של נייר או נייר או לסכל, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה. עיוור לאפות את הטארט במשך 20 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 5-10 דקות עד ביסקוויט חום.
בינתיים, לנצח את הביצים בקערה, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את השמנת. מערבבים את הבצל וחצי הגבינה, ואז מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להטות את המילוי לתוך המקרה, מפזרים את שאר הגבינה, ואז אופים במשך 20-25 דקות עד סט וזהב. השאירו להתקרר במקרה, לקצץ את הקצוות של המאפה, ולאחר מכן להסיר ולהגיש בפרוסות.
יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן
יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!