קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

בצל מעושן

בצל מעושן
בצל מעושן נטול גלוטן, ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -35 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: סלמון מעושן וטארט בצל, סלמון מעושן ומטבל בצל מקורמל, ו סלמון מעושן ופריטטה בצל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
משרים את שבבי היקורי במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הצ ' יפס ספוג במעשן stovetop או מעשן בחוץ על אש בינונית גבוהה. מקלפים ורבע את הבצלים ומניחים במחבת מחוררת. מכסים בנייר כסף, לתקוע כמה חורים בו, מקום במעשן, ועשן במשך 1 שעה. הבצלים שלך צריכים להיות רכים ויש להם צבע חום נחמד. לטעום את הבצלים עבור טעם עשן היא הדרך הטובה ביותר לבדוק את doneness, לא כל המעשנים זהים. כאשר הבצלים מעושנים, מעבירים למעבד מזון ומחית עד חלקה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4
לשלב עם שאר החומרים.
5
מערבבים היטב וטעם למלח.
מרכיבים שתצטרך