בצל מפולפל אפוי עם מרווה וגרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בצל אפוי פלפל עם מרווה Gruyère. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בצל אדום מפולפל, סטייקים עם בצל מתובל, ו קבב בקר מפולפל עם בצל פנינה מטוגנת.
הוראות
מסדרים בצל, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת בתבנית אפייה 2 ליטר רדודה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת צמרות בצל עם שמן; מפזרים פלפל ומלח.
אופים ב 400 במשך 40 דקות.
מוסיפים מרק ורוטב סויה; אופים 1 שעה, צולה כל 15 דקות.
מפזרים מרווה וגבינה באופן שווה על בצל.
אופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.