בצל מקורמל-תפוחי אדמה מוקרמים
מוקרם בצל תפוחי אדמה מוקרם עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, פטרוזיליה, פלפל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, בצל מקורמל, וגבינת עזים מוקרמים, גזר לבן & בצל מוקרם מוקרם, ו גזר לבן, שזיף וקרמל בצל מוקרם.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל; מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה.
מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב הבא 3 מרכיבים. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, 8 עד 9 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; להקציף בגבינה עד נמס וחלק.
שכבה חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; יוצקים רוטב 2 כוסות על תפוחי אדמה בצלחת. חזור על שכבות פעם אחת.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד חום זהוב ותפוחי אדמה הם מכרז מזלג, ציפוי עם תערובת פירורי לחם במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
בצל מוקרם תפוחי אדמה-קרמל מוקרם: תחליף 1% חלב דל שומן עבור חלב מלא, להקטין חמאה 1 1/2 כף., ולהגדיל את הקמח 1/4 כוס. המשך עם המתכון לפי ההוראות.