קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

בצל פורח ורוטב טבילה

בצל פורח ורוטב טבילה
בצל פורח ורוטב טבילה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל פורח ורוטב טבילה, בצל פורח, ו בצל פורח אפוי.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, לשלב מיונז, קטשופ, חזרת, 1/3 כפית פפריקה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית אורגנו, פלפל שחור מקף הקרקע ופלפל קאיין; לערבב היטב. שמור רוטב מכוסה במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, להכות ביצה ולהוסיף חלב. בקערה נפרדת, לשלב קמח, מלח, פלפל קאיין, פפריקה, פלפל שחור טחון, אורגנו, טימין וכמון; לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
כדי לחתוך בצל: לחתוך 1 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הבצל ולהסיר את העור papery. השתמש בסכין דק לחתוך ליבה בקוטר 1 אינץ מתוך אמצע הבצל. עכשיו להשתמש בסכין חדה מאוד, גדולה לחתוך את הבצל כמה פעמים במרכז כדי ליצור "עלי כותרת": פרוסה ראשונה דרך מרכז הבצל לכשלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב X על פני הפרוסה הראשונה. שמור חיתוך החלקים במחצית, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל. (האחרון 8 פרוסות יהיה קשה, להיזהר).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מורחים את "עלי הכותרת" של הבצל בנפרד. כדי לעזור לשמור אותם בנפרד אתה יכול לצלול את הבצל לתוך מים רותחים במשך 1 דקה ולאחר מכן לתוך מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
טובלים את הבצל בתערובת החלב ואז מצפים אותו בנדיבות בתערובת הקמח. שוב להפריד את עלי הכותרת ומפזרים את הציפוי היבש ביניהם. ברגע שאתה בטוח הבצל הוא מצופה היטב, לטבול אותו בחזרה לתוך תערובת רטובה לתוך ציפוי יבש שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה לך בצל מצופה היטב כי חלק הציפוי יהיה לשטוף כאשר אתה מטגן את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
שמן חום בסיר עמוק או בסיר עמוק ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ודא שאתה משתמש מספיק שמן כדי לכסות לחלוטין את הבצל כאשר הוא צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מטגנים את הבצל בצד ימין למעלה בשמן במשך 10 דקות או עד שהוא הופך חום. כאשר הבצל יש השחמה, להסיר אותו מן השמן ולתת לו לנקז על מתלה או מגבות נייר. פתח את הבצל רחב יותר מהמרכז, כך שתוכל לשים צלחת קטנה של רוטב הטבילה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק