בצל פנינה ומילוי סלרי עם ערער ושום
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לך לחנות ותביא פלפל, גבעולי סלרי, בצל פנינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בצל, סלרי ומילוי פטריות, מטבל בצל פנינה צלוי, ו בצל פנינה ברוקולי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 עד 350 (השתמש בטמפרטורת טורקיה דורש). בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, בצל קצוץ וסלרי עם חמאה עד שהירקות מתחילים חום, כ -12 דקות. מערבבים ערער, שום ופלפל, ומבשלים על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים קרוטונים ו 1/3 כוס פטרוזיליה.
מערבבים מרק וביצה בקערה קטנה, ואז מערבבים עם קרוטונים.
מילוי כפיות לתוך 9-על 13-in. צלחת. מכסים בנייר כסף ואופים עד אידוי, 30 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, 15 דקות. לפזר פטרוזיליה.
הפוך קדימה: עד 1 יום, לעשות מלית, לשים תבשיל, כיסוי, וצינה.
אופים על 1 שעה לפני חשיפת.