בצל-צלעות חזיר חנוקות
אם יש לכם מים, טימין, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל קרמל וצלעות חזיר עם בייקון, צלעות חזיר אפויות בצל ופטריות חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומחבת מקום מעל חום גבוה עד חם.
מוסיפים פרוסות בצל ו 1/4 כפית תיבול קריאולי. מבשלים 7 דקות או עד בצל מכרז משחימים, ערבוב לעתים קרובות. להפריש, ולשמור על חם.
שלב הנותרים 3/4 כפית תיבול קריאולי ותימין.
מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של צלעות. מחבת רקוט עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צלעות למחבת; לבשל 1 דקה בכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות בכל צד או עד הסוף.
מקום בצל שמור על גבי צלעות; להתחמם.
מוסיפים מים ורוטב ווסטרשייר למחבת, ערבוב טוב. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן כדי deglaze מחבת. לבשל 1 דקה.