קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בצל קארי וצוללות בשר

בצל קארי וצוללות בשר
בצל מטוגן וצוללות בשר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת קארי, רוסטביף, מיונז דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו קציצת בצל שובבה Subs, קציצת בצל שובבה צוללות, ו כריך צ'דר בקר חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל; לטגן 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 20 עד 25 דקות או עד בצל זהוב. מערבבים אבקת קארי ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
חותכים 1/2 אינץ ' עבה לחתוך את החלק העליון של כל גליל; להגדיר צמרות בצד. מרכזי הולו החוצה של לחמניות, עוזב 1/2 אינץ ' עבה פגזים. מילואים קרביים של לחמניות לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מערבבים מיונז וחרדל, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
5
מורחים 1 תערובת מיונז כף על החלק התחתון של חלול החוצה של כל גליל; העליון באופן שווה עם בשר בקר. תערובת בצל כפית על בשר בקר; לכסות עם צמרות של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מגישים באופן מיידי.