בצלים ממולאים בשלוש גבינות
אף פעם אי אפשר להכיל יותר מדי תוספות, אז נסו בצלים ממולאים בשלוש גבינות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון נטול גלוטן ופרימיטיבי זה מכיל 186 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, גבינת גורגונזולה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-15 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מטבל שלוש גבינות מקסיקני , חזיר צלוי בציפוי אבאדו עם בצל ממולא באסקיט , ודלעת דליקטה קלויה עם פארו, בצל אדום קלוי, גבינת עיזים ורוקט .
הוראות
חותכים פרוסה של 1.5 ס"מ מראש כל בצל; מסירים את המרכזים בעזרת קוצץ מלון, ומשאירים קליפות של 1.5 ס"מ.
מערבבים את גבינת הגורגונזולה וגבינת השמנת; ממלאים את קליפות הבצל.
מניחים בתבנית אפייה לא משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
טפטפו שמן; פזרו גבינת רומנו, מלח ופלפל.
אופים, ללא מכסה, בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שהבצק רך.