בצק פיצה בסיסי
בצק פיצה בסיסי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 645 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח לחם, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: בצק פיצה בסיסי, בצק פיצה בסיסי, ו בצק בסיסי של מאסה.
הוראות
מחממים תנור ב 450 מעלות F.
למדוד 1 3/4 כוסות מים חמים (זה צריך להיות חם ונעים על פרק כף היד).
מפזרים את השמרים על גבי המים ולאפשר לו להפעיל, על 10 דקות.
שים את המלח ואת 2 כוסות הקמח לתוך מעבד מזון. דופק 5 פעמים להתמזג.
יוצקים את השמרים ואת המים ואת הדופק 5 פעמים.
מוסיף את שאר הקמח 1 כוס בכל פעם, פועם וגירוד הצדדים של הקערה עד מעורבב היטב. ברגע התערובת משולבת, לזרוק אותו על לוח משוריין היטב ללוש במשך 15 סיבובים, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מניחים את הבצק בקערה משומנת והופכים את המעיל לכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד או במגבת תה. אפשר את הבצק לעלות במקום חם במשך כ 45 דקות, עד הוכפל בגודל, ואז אגרוף אותו. לחלק אותו לשניים; כל חצי יעשה 1 (12 אינץ') פיצה.
מניחים על פיצת אבן מצופה קמח תירס, מחבת פיצה או גיליון עוגיות.
מגלגלים מעט את הקצה כדי ליצור רכס סביב הפיצה.
אופים במשך 16 עד 18 דקות, או עד הקרום הוא חום בהיר.
הערה של קוק: אם משתמשים רק חצי בצק, להקפיא את החצי השני.
מניחים את הבצק בשקית הקפאה ניתנת לאכילה. כדי להפשיר, להסיר את התיק מהמקפיא ולמקם במקרר במשך 24 שעות.
מגלגלים את הבצק החוצה בזמן קר ואז מאפשרים לו לבוא לטמפרטורת החדר לפני הוספת תוספות.