בצק פיצה לכל מטרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל בצק פיצה כל המטרה. מתכון טבעוני זה מגיש 1 . מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 1567 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מוסיפים 1 כוס קמח ומלח לתערובת שמרים ומערבבים היטב. מערבבים 2 כוסות קמח, 1 כוס בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות), ולהוסיף מספיק מהקמח הנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק מלהידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. בצורת בצק על פי הוראות המתכון.
הערה: כדי להקפיא, לתת את הבצק לעלות פעם אחת, אגרוף למטה, ולעצב לכדור.
מניחים בשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה מצופה ספריי בישול; לסחוט את כל האוויר, ולאטום. חנות במקפיא עד 1 חודש. להפשרה, מניחים בצק במקרר 12 שעות או לילה. עם מספריים, לחתוך את שקית הניילון.
מניחים את הבצק על משטח מקומח, וצורים על פי הוראות המתכון. לחלופין, לפיצה, אתה יכול לעשות את הבצק, להתגלגל החוצה, לעטוף בנייר כסף, להקפיא. כדי לאפות, להסיר מן המקפיא; העליון ואופים על פי הוראות מתכון (אין צורך להפשיר).