בקלה בגריל
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לכם מלח, בצל ירוק, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו נקניקיות בגריל עם רוטב שאלוט בגריל עם ריקוטן טרי ובאגט קלוי.
הוראות
מחסנית על 15 לבנות פחם לתוך גריל בצורת פירמידה. אם תרצה, גחלים לטפטף קלות עם נוזל מצית ולאפשר להשרות במשך 1 דקה לפני גחלים תאורה עם התאמה. אפשר אש להתפשט לכל הגחלים, על 10 דקות, לפני הפצת בריקטים החוצה לתוך הגריל; תן גחלים לשרוף עד שכבה דקה של אפר לבן מכסה את הגחלים. שמן קלות את הסורגים.
מתבלים את שני צידי הבקלה עם תיבול קייג ' ון, פלפל לימון, מלח ופלפל שחור. שים את הדגים בצד על צלחת.
מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים במיץ לימון ובצל ירוק, ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -3 דקות.
מניחים בקלה על סורגים משומנים וגריל עד דגים הוא השחמה פתיתים בקלות, על 3 דקות לכל צד; למרוח עם תערובת חמאה לעתים קרובות תוך צלייה. אפשר cod לנוח את החום במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.