בקלה במרק עגבניות טרגון
בקלה במרק עגבניות טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שאלוט, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מולים במרק עגבניות טרגון, טונאן במרק עגבניות טרגון, ו צדפות במרק זעפרן-טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 2 Tbs. של שמן הזית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השאלות, השום, המלח והפלפל והפלפל עד שהשאלות מתרככות ומתחילות להשחים, כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת 2 כפית. של טרגון ולהמשיך לבשל עד העגבניות מתחילים לתת את המיץ שלהם, על 5 דקות.
מוסיף את היין ומבשל, חשוף, מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 7 דקות.
הוסף את המניה, להפחית את החום נמוך, ולתת להתבשל בזמן שאתה מכין את הדגים.
בינתיים, לחמם את 1 Tbs הנותרים. שמן זית במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הדג (הצד האטרקטיבי ביותר למטה) ומבשלים עד השחמה היטב, כ 3 דקות. הפוך אותו ושופכים את מרק העגבניות סביב הדגים.
תן להתבשל בעדינות עד הדג מבושל דרך, על 7 דקות.
מעבירים את הדגים לקערות מרק או צלחות מעוטפות ומצקת את המרק על גבי.
מפזרים את כפית 1 הנותרים. טרגון ומגישים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.