קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

בקלה מוקפץ על אפונה שלג וכרוב עם ויניגרט שומשום מיסו

בקלה מוקפץ על אפונה שלג וכרוב עם ויניגרט שומשום מיסו
גשו לסופר וקנו אפוני שלג, מיסו, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בקלה מוקפץ על אפונה שלג וכרוב עם ויניגרט שומשום מיסו, אפוני שלג שומשום מוקפצים, ו אפונה מוקפצת שלגweather Forecast.

הוראות

1
פירה כל vinaigrette מרכיבים בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שום sauté עד הזהב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף כרוב ואפונה שלג ו sauté עד כרובים נבולים אפונה הם פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח ומעבירים לקערה, ואז מנקים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה לבנהאפונה לבנה
כרובכרוב
אפונהאפונה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
1
מחממים שמן במחבת מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז בקלה sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קודקוד
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מחלקים כרוב בין 4 צלחות, ולאחר מכן העליון עם דגים טפטוף עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
דגיםדגים
3
לשרת את שארית בצד.
1
* ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו