בקלה מוקפצת עם עדשים
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, פילה בקלה, לקשט: פלחי לימון; פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו בייקון מטוגן, פטריות ועדשים, כרישה מוקפצת עם בייקון ועדשים, ו צנוניות מוקפצות עם כרוב כבוש ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים עדשים עם מים קרים על ידי 1 1/2 אינץ ' בסיר 2 ליטר ולהביא לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד העדשים הם רק במכרז, 12 עד 25 דקות.
מסננים בתוך מסננת להגדיר מעל קערה, להזמין 1/2 כוס בישול נוזלי.
בעוד עדשים רותחים, להמיס חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום נמוך בינוני, ואז מערבבים בצל, שום, מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 10 דקות.
הסר מכסה ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 10 דקות יותר.
מערבבים עדשים ומספיק נוזלי בישול שמורים כדי להרטיב (1/4 עד 1/2 כוס) ומבשלים עד מחומם דרך.
ממש לפני ההגשה, מערבבים פטרוזיליה, מיץ לימון, פלפל, ושמן 1 כף.
לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים חמאה ושמן במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז דגים sauté, מתהפך פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מגישים דגים עם עדשים טפטוף עם שמן זית כתית נוספת אם תרצה.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ודין & DeLuca (800-999-0306).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו