קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

בקלה מוקפצת עם עדשים

בקלה מוקפצת עם עדשים
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, פילה בקלה, לקשט: פלחי לימון; פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו בייקון מטוגן, פטריות ועדשים, כרישה מוקפצת עם בייקון ועדשים, ו צנוניות מוקפצות עם כרוב כבוש ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים עדשים עם מים קרים על ידי 1 1/2 אינץ ' בסיר 2 ליטר ולהביא לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד העדשים הם רק במכרז, 12 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים בתוך מסננת להגדיר מעל קערה, להזמין 1/2 כוס בישול נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בעוד עדשים רותחים, להמיס חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום נמוך בינוני, ואז מערבבים בצל, שום, מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר מכסה ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 10 דקות יותר.
5
מערבבים עדשים ומספיק נוזלי בישול שמורים כדי להרטיב (1/4 עד 1/2 כוס) ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
6
ממש לפני ההגשה, מערבבים פטרוזיליה, מיץ לימון, פלפל, ושמן 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
1
לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מחממים חמאה ושמן במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז דגים sauté, מתהפך פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים דגים עם עדשים טפטוף עם שמן זית כתית נוספת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
עדשיםעדשים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
* זמין בחנויות מזון מיוחדות ודין & DeLuca (800-999-0306).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו