בקלה מחבת עם סלט שעועית לבנה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, עגבניות, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת-מטבל שעועית לבנה, שעועית לבנה קארי & מחבת כרוב, ו שעועית לבנה ספרדית, שרימפס ומחבת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים 1/4 כוס רוטב ופפריקה; לשפוך על דגים בצלחת רדודה. הפעל דגים כדי מעיל שווה שני הצדדים של כל פילה. מקררים 30 דקות. להשרות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
בינתיים, לשלב את כל שאר החומרים למעט זיתים וביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה. מבשלים דגים במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.