בקלה מטוגנת ברוטב קוקוס גזר עם ג'ינג'ר
לך לחנות ותביא בקלה, אוסף גורמה מלח ים סיציליאני, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון זנגביל ורוטב גזר, שרימפס קוקוס עם רוטב קוקטייל ג'ינג'ר, ו ביסקוויטים ג'ינג'ר גזר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף פילה בקלה; להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים את שני הצדדים בשמיר, מלח ים ופלפל.
בואו לעמוד 10 דקות. בקלה מעיל משני הצדדים עם עמילן תירס, מתנער עודף.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
הוסף פילה בקלה. להפחית את החום בינוני; לבשל 3 דקות לכל צד או עד השחמה קלה.
חום שנותר 1 כפית שמן באותו מחבת על חום בינוני.
הוסף בוק צ ' וי; לבשל 2 דקות לכל צד או עד השחמה קלה.
מוסיפים חלב קוקוס, מיץ גזר, יין אורז וג ' ינג ' ר. להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות. מניחים בעדינות פילה דגים ברוטב; מבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. כדי לשרת, מניחים פילה דגים ובוק צ ' וי לתוך כל אחד 4 קערות רדודות.
יוצקים כמות קטנה של רוטב גזר קוקוס לתוך כל קערה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.