ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לך אניס כוכב, כרוב, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גזר קלוי רימון עם פטיאן וחמאה חומה, ו Chewy חום חמאה בלונדיניות עם רימונים מצופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל ב 2 כפות. שמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים כרוב, מכסים ומבשלים מעל בינוני-נמוך עד שהוא נבול ושחרר את הנוזל שלו, כ -15 דקות. מערבבים 3/4 כוס יין, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא מאוד רך לנשוך, כ 45 דקות. מערבבים ב 1 כף. חמאה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בינתיים, לשלב מיץ רימון, הנותרים 1/2 כוסות יין, פלפל, כוכב אניס במחבת ומרתיחים עד מופחת 1/2 כוס. מסננים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים 1/2 כוס חמאה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד מופרדים. לרפרף את הקצף ולהמשיך לבשל חמאה עד חום זהוב וריח אגוזים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
להקציף חמאה משופעת לתוך רימונים-יין הפחתת ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. תתחמם. אם הרוטב מפריד, להקציף שוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מכסים גזר לבן עם מים בסיר, מחבת כיסוי, ומבשלים עד רך מאוד כאשר פירסינג, על 25 דקות. מתח, שמירת נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שלב גזר לבן עם חמאה 1/2 כוס במעבד מזון, מערבולת, הוספת נוזל בישול מספיק כדי להפוך חלק טהור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
מטאטא Preheat. להמיס הנותרים 1/2 עד 2 כף. חמאה במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב ומכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
12
שמן קל מחבת סלילה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
דגים מברשת בכל רחבי עם כ 1 כף. שמן ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. סט, עור למעלה, במחבת. צלוי 4 עד 6 בפנים. מחום עד העור הוא פריך ודגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
כפית גזר לבן טהור וכרוב זה לצד זה על צלחות. הגדר דגים, צד העור למעלה, על גבי, העליון עם פטריות. רוטב כפות סביב מנות.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.