בקר בישול איטי עם ירקות שורש
בשר בקר מבושל איטי עם ירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1022 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ירקות שורש זיגוג איטי, ירקות שורש בישול איטי תבשיל נקניק, ו צלי עגל עם ירקות שורש (סיר בישול איטי).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
סדר בצל, תפוחי אדמה, גזר, לפת, ו rutabaga בתחתית סיר איטי. בקר עונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור. תמרח קמח על כל הבשר.
מניחים צלי על גבי ירקות בבישול איטי.
לטאטא יחד רוטב עגבניות, סוכר חום, אבקת צ ' ילי, כמון, אבקת חרדל, אבקת שום.
יוצקים תערובת על בשר בקר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 12 שעות או על גבוה במשך 8 שעות.
מגישים 1/3 של בשר וכל הירקות עם ארוחה זו. לגרוס ומקרר שנותר בשר עד מוכן לשימוש.