קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בקר וברוקולי

בקר וברוקולי
בשר בקר וברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, עלי דפנה, מלאי בשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו בקר וברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הדבק צ ' ילה: דק קוצצים את chiles (להסיר את הזרעים אם אתה רוצה לרסן את החום שלהם קצת).
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מפזרים קצת מלח ים על הצ ' ילי על קרש החיתוך, ואז מחית את השום כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים עם הריסה במיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר.
4
עבור בשר בקר וברוקולי: להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר ולהוסיף קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
6
מעבירים את רב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לנקז היטב יבש לטפוח.
8
מחממים את שמן הבישול במחבת גדולה עם תחתית מעוגלת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיף את השום, זנגביל ו 1 כפית של רסק צ ' ילה ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
11
תוסיף שרי. ממיסים את עמילן התירס בכמות קטנה של המניה, ולאחר מכן מוסיפים אותו למחבת יחד עם המניה הנותרת. מערבבים כדי להתעבות דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הויסין, רוטב סויה, ברוקולי rabe וצלעות קצרות. מבשלים עד מחומם דרך. (אם לא משרת את מוקפץ מיד, מגניב ולאחר מכן לאחסן אותו במקרר. לחמם מעל חום בינוני עם התזה של מים כדי לשחרר אותו.) לפני ההגשה, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
12
מוסיפים את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
13
מגישים את בקר מוקפץ על האורז, עם פלחי ליים וממרח צ ' ילה הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
סיד טריזסיד טריז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
14
מקשטים עם הבצל הירוק והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
15
מחממים התנור ל 500 מעלות F. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. לטף את הצלעות יבש, ואז מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. מסדרים את הצלעות על מחבת צלוי עד השחמה היטב, 12 עד 15 דקות. בינתיים, חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
יוקוןיוקון
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מוסיפים את האנשובי ומערבבים להמיס אותם לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
דַק-דַק-
17
מוסיפים את השום, עלי דפנה, בצל ונורת שומר, ומתבלים בפלפל. מערבבים במשך כמה דקות כדי לפתח קצת צבע על החלק התחתון של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, צימוקים וציפורן. מערבבים במשך דקה או 2 יותר, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נורת שומרנורת שומר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
18
מוסיפים את הצלעות לתנור ההולנדי ומערבבים למעיל עם הרוטב. מכסים וצולים בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 2 1/2 עד 2 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
הסר את הצלעות לצלחת ומכסה בנייר כסף. להפחית את הרוטב 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
20
מוסיפים את הצלעות (על או את העצם) לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

מרכיבים

3פילהעד 4 פילה אנשוביעד 4 פילה אנשובי2גב שומן חזירגב שומן חזיר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר10עצם-בבשר צלעות קצרות, גזוז של עודף שומןעצם-בבשר צלעות קצרות, גזוז של עודף שומן1חבורה גדולהברוקולי rabe, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץברוקולי rabe, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן, אורז יסמין או אורז חוםאורז לבן, אורז יסמין או אורז חום2או 3 פלפל דובדבן איטלקי או פרזנו פלפל צ'ילהאו 3 פלפל דובדבן איטלקי או פרזנו פלפל צ'ילה4קצת קישואים קצוציםבצל ירוק מגורר וכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה, לקישוטבצל ירוק מגורר וכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה, לקישוט2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן בישול בטמפרטורה גבוהה, כגון שמן בוטניםשמן בישול בטמפרטורה גבוהה, כגון שמן בוטנים1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרי יבששרי יבש2קרום: פירורי קרקר גרהםEVOO, בתוספת יותר לטפטוףEVOO, בתוספת יותר לטפטוף21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשומר גדול או נורות, לחתוך פלחישומר גדול או נורות, לחתוך פלחי12 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד2 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דק מאודשום, קצוץ דק מאוד4ציפורןשום, פרוסשום, פרוס4קצת קישואים קצוציםצימוקים זהובים קצוצים דקליםצימוקים זהובים קצוצים דקלים1צביטהצבוט ציפורן קרקעצבוט ציפורן קרקע4קרום: פירורי קרקר גרהםharissaharissa3קרום: פירורי קרקר גרהם4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה1גרידת ליים, בתוספת פלחי ליים להגשהגרידת ליים, בתוספת פלחי ליים להגשה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב סויה, רוטב סויה דל נתרן או תמרירוטב סויה, רוטב סויה דל נתרן או תמרי1בצל, לרבעים לאורכו ולאחר מכן פרוסבצל, לרבעים לאורכו ולאחר מכן פרוס2בצל, לחתוך טריזים עם שורש סוף מצורףבצל, לחתוך טריזים עם שורש סוף מצורף1קטןפלפל אדום, זרע, לרבעים ולאחר מכן פרוספלפל אדום, זרע, לרבעים ולאחר מכן פרוס4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4קצת קישואים קצוציםמלח יםמלח ים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בקבוקNero D ' Avola או יין אדום חריף אחרNero D ' Avola או יין אדום חריף אחר