קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בקר וברוקולי

בקר וברוקולי
בשר בקר וברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, עלי דפנה, מלאי בשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו בקר וברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הדבק צ ' ילה: דק קוצצים את chiles (להסיר את הזרעים אם אתה רוצה לרסן את החום שלהם קצת).
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מפזרים קצת מלח ים על הצ ' ילי על קרש החיתוך, ואז מחית את השום כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים עם הריסה במיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר.
4
עבור בשר בקר וברוקולי: להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר ולהוסיף קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
6
מעבירים את רב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לנקז היטב יבש לטפוח.
8
מחממים את שמן הבישול במחבת גדולה עם תחתית מעוגלת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיף את השום, זנגביל ו 1 כפית של רסק צ ' ילה ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
תוסיף שרי. ממיסים את עמילן התירס בכמות קטנה של המניה, ולאחר מכן מוסיפים אותו למחבת יחד עם המניה הנותרת. מערבבים כדי להתעבות דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הויסין, רוטב סויה, ברוקולי rabe וצלעות קצרות. מבשלים עד מחומם דרך. (אם לא משרת את מוקפץ מיד, מגניב ולאחר מכן לאחסן אותו במקרר. לחמם מעל חום בינוני עם התזה של מים כדי לשחרר אותו.) לפני ההגשה, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
13
מגישים את בקר מוקפץ על האורז, עם פלחי ליים וממרח צ ' ילה הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
סיד טריזסיד טריז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
מקשטים עם הבצל הירוק והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
15
מחממים התנור ל 500 מעלות F. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. לטף את הצלעות יבש, ואז מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. מסדרים את הצלעות על מחבת צלוי עד השחמה היטב, 12 עד 15 דקות. בינתיים, חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוסיפים את האנשובי ומערבבים להמיס אותם לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
17
מוסיפים את השום, עלי דפנה, בצל ונורת שומר, ומתבלים בפלפל. מערבבים במשך כמה דקות כדי לפתח קצת צבע על החלק התחתון של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, צימוקים וציפורן. מערבבים במשך דקה או 2 יותר, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נורת שומרנורת שומר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את הצלעות לתנור ההולנדי ומערבבים למעיל עם הרוטב. מכסים וצולים בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 2 1/2 עד 2 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר את הצלעות לצלחת ומכסה בנייר כסף. להפחית את הרוטב 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20
מוסיפים את הצלעות (על או את העצם) לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

מרכיבים

3פילהעד 4 פילה אנשוביעד 4 פילה אנשובי2גב שומן חזירגב שומן חזיר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר10עצם-בבשר צלעות קצרות, גזוז של עודף שומןעצם-בבשר צלעות קצרות, גזוז של עודף שומן1חבורה גדולהברוקולי rabe, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץברוקולי rabe, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן, אורז יסמין או אורז חוםאורז לבן, אורז יסמין או אורז חום2או 3 פלפל דובדבן איטלקי או פרזנו פלפל צ'ילהאו 3 פלפל דובדבן איטלקי או פרזנו פלפל צ'ילה4שרימפס וורידיםבצל ירוק מגורר וכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה, לקישוטבצל ירוק מגורר וכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה, לקישוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן בישול בטמפרטורה גבוהה, כגון שמן בוטניםשמן בישול בטמפרטורה גבוהה, כגון שמן בוטנים12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרי יבששרי יבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'EVOO, בתוספת יותר לטפטוףEVOO, בתוספת יותר לטפטוף21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשומר גדול או נורות, לחתוך פלחישומר גדול או נורות, לחתוך פלחי12 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד2 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דק מאודשום, קצוץ דק מאוד4ציפורןשום, פרוסשום, פרוס4שרימפס וורידיםצימוקים זהובים קצוצים דקליםצימוקים זהובים קצוצים דקלים1צביטהצבוט ציפורן קרקעצבוט ציפורן קרקע43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'harissaharissa33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה1גרידת ליים, בתוספת פלחי ליים להגשהגרידת ליים, בתוספת פלחי ליים להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה, רוטב סויה דל נתרן או תמרירוטב סויה, רוטב סויה דל נתרן או תמרי1בצל, לרבעים לאורכו ולאחר מכן פרוסבצל, לרבעים לאורכו ולאחר מכן פרוס2בצל, לחתוך טריזים עם שורש סוף מצורףבצל, לחתוך טריזים עם שורש סוף מצורף1קטןפלפל אדום, זרע, לרבעים ולאחר מכן פרוספלפל אדום, זרע, לרבעים ולאחר מכן פרוס4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח יםמלח ים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בקבוקNero D ' Avola או יין אדום חריף אחרNero D ' Avola או יין אדום חריף אחר