בשר בקר וברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, עלי דפנה, מלאי בשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו בקר וברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הדבק צ ' ילה: דק קוצצים את chiles (להסיר את הזרעים אם אתה רוצה לרסן את החום שלהם קצת).
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מפזרים קצת מלח ים על הצ ' ילי על קרש החיתוך, ואז מחית את השום כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מערבבים עם הריסה במיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר.
4
עבור בשר בקר וברוקולי: להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר ולהוסיף קצת מלח.
מחממים את שמן הבישול במחבת גדולה עם תחתית מעוגלת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיף את השום, זנגביל ו 1 כפית של רסק צ ' ילה ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
תוסיף שרי. ממיסים את עמילן התירס בכמות קטנה של המניה, ולאחר מכן מוסיפים אותו למחבת יחד עם המניה הנותרת. מערבבים כדי להתעבות דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הויסין, רוטב סויה, ברוקולי rabe וצלעות קצרות. מבשלים עד מחומם דרך. (אם לא משרת את מוקפץ מיד, מגניב ולאחר מכן לאחסן אותו במקרר. לחמם מעל חום בינוני עם התזה של מים כדי לשחרר אותו.) לפני ההגשה, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה.
מחממים התנור ל 500 מעלות F. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. לטף את הצלעות יבש, ואז מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. מסדרים את הצלעות על מחבת צלוי עד השחמה היטב, 12 עד 15 דקות. בינתיים, חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס סוכר לבן
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוסיפים את האנשובי ומערבבים להמיס אותם לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשה
17
מוסיפים את השום, עלי דפנה, בצל ונורת שומר, ומתבלים בפלפל. מערבבים במשך כמה דקות כדי לפתח קצת צבע על החלק התחתון של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, צימוקים וציפורן. מערבבים במשך דקה או 2 יותר, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נורת שומר
גב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את הצלעות לתנור ההולנדי ומערבבים למעיל עם הרוטב. מכסים וצולים בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 2 1/2 עד 2 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר את הצלעות לצלחת ומכסה בנייר כסף. להפחית את הרוטב 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
20
מוסיפים את הצלעות (על או את העצם) לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)