בשר בקר וברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, עלי דפנה, מלאי בשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו בקר וברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הדבק צ ' ילה: דק קוצצים את chiles (להסיר את הזרעים אם אתה רוצה לרסן את החום שלהם קצת).
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מפזרים קצת מלח ים על הצ ' ילי על קרש החיתוך, ואז מחית את השום כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מערבבים עם הריסה במיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר.
4
עבור בשר בקר וברוקולי: להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר ולהוסיף קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
6
מעבירים את רב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לנקז היטב יבש לטפוח.
8
מחממים את שמן הבישול במחבת גדולה עם תחתית מעוגלת מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיף את השום, זנגביל ו 1 כפית של רסק צ ' ילה ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
11
תוסיף שרי. ממיסים את עמילן התירס בכמות קטנה של המניה, ולאחר מכן מוסיפים אותו למחבת יחד עם המניה הנותרת. מערבבים כדי להתעבות דקה, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הויסין, רוטב סויה, ברוקולי rabe וצלעות קצרות. מבשלים עד מחומם דרך. (אם לא משרת את מוקפץ מיד, מגניב ולאחר מכן לאחסן אותו במקרר. לחמם מעל חום בינוני עם התזה של מים כדי לשחרר אותו.) לפני ההגשה, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צימוקים זהובים, טחונים גס
צלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
מוסיפים את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
13
מגישים את בקר מוקפץ על האורז, עם פלחי ליים וממרח צ ' ילה הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
סיד טריז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®
14
מקשטים עם הבצל הירוק והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
15
מחממים התנור ל 500 מעלות F. להביא את הצלעות הקצרות לטמפרטורת החדר. לטף את הצלעות יבש, ואז מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. מסדרים את הצלעות על מחבת צלוי עד השחמה היטב, 12 עד 15 דקות. בינתיים, חום 2 כפות EVOO בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צימוקים זהובים, טחונים גס
יוקון
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מוסיפים את האנשובי ומערבבים להמיס אותם לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
דַק-
17
מוסיפים את השום, עלי דפנה, בצל ונורת שומר, ומתבלים בפלפל. מערבבים במשך כמה דקות כדי לפתח קצת צבע על החלק התחתון של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, צימוקים וציפורן. מערבבים במשך דקה או 2 יותר, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נורת שומר
גב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
18
מוסיפים את הצלעות לתנור ההולנדי ומערבבים למעיל עם הרוטב. מכסים וצולים בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 2 1/2 עד 2 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
הסר את הצלעות לצלחת ומכסה בנייר כסף. להפחית את הרוטב 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
20
מוסיפים את הצלעות (על או את העצם) לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)