בקר טחון וולינגטון
אם יש לך שיני שום, קטשופ, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קארי בשר טחון, מורטבק עם בשר טחון, ו מאפה בקר טחון.
הוראות
מערבבים את הבשר עם קטשופ, 3 ביצים, תיבול ומים 100 מ " ל במערבל שולחן העליון עבור 5 דקות או לסחוט ו squelch עם הידיים בקערה.
מערבבים את הבצל, חצי שום ועשבי תיבול.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לחץ על הבשר לצורת נקניק על 30 ס "מ x 10 ס" מ על מגש אפייה. מבשלים 20 דקות ולאחר מכן להסיר ולהשאיר להתקרר.
מחממים את החמאה במחבת על חום גבוה, מוסיפים את הפטריות ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים שום שנותר ומבשלים עוד 2 דקות, לשפוך את המים העודפים מן הפטריות.
מגלגלים מאפה למלבן גדול מספיק כדי לעטוף את הבשר. לנצח את הביצה שנותרה עם קצת מים ומברשת על מאפה.
מורחים את התערובת פטריות לרצועה בגודל קציץ בשר לאורך אמצע המאפה. לשבת על הבשר למעלה ואז לחתוך מאפה משני הצדדים לרצועות מהבשר החוצה. תחצה את זה על הבשר כדי לסגור את הקצוות.
מברשת עם ביצה יותר, ואז מניחים על מגש ומבשלים 40 דקות, כיסוי לאחר 30 דקות אם הולך חום מדי.