צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר מוקפץ וברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. לך לחנות ותביא צ'ילי, אורז כמלווה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב gingerroot טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל עם קומפוט Fruited כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר מוקפץ וברוקולי, מערבבים ברוקולי מטוגן עם בשר בקר, ו בקר מוקפץ וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב הסויה, הסוכר והמלח, מוסיפים את הבשר, ונותנים לו להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
בקערה קטנה ממיסים את עמילן התירס ברוטב הסויה ומערבבים בשרי, במרק, בסוכר ובשמן השומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים ווק או מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד שהוא חם, מוסיפים 2 כפות של שמן צמחי, ומחממים אותו עד שהוא רק מתחיל לעשן. מערבבים את הבשר בשמן בקבוצות במשך 1 דקה, או עד שהוא כבר לא ורוד, ומעבירים אותו כפי שהוא מבושל עם כפית מחוררת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן צמחי לווק, מחממים אותו עד שהוא חם אבל לא מעשן, ובשמן מוקפץ gingerroot, שום, ואת הצ ' ילי במשך 30 שניות, או עד התערובת ריחנית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הברוקולי ומטגנים את התערובת במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
5
הוסף 1/3 כוס מים קיטור הברוקולי, מכוסה, במשך 1 1/2 עד 2 דקות, או עד שהוא פריך במכרז. מערבבים את הרוטב, מוסיפים אותו לווק עם הבשר וכל מיצים שהצטברו על הצלחת, ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 2 דקות, או עד הרוטב הוא התעבה והבשר מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מעבירים את התערובת למגש מחומם ומגישים אותו עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)