בקר מחיטה מלאה, קלצונה פטריות ותרד
בקר מחיטה מלאה, קלצונה פטריות ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח כשר, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פסטה פטריות, בייקון ותרד מחיטה מלאה, קלצונה מחיטה מלאה עם נקניק ופלפלים, ו צמחונית מהירה טעונה Calzone מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה על מדף תנור בעמדה השלישית התחתונה ומתחממים עד 425 מעלות F.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר הטחון, 1/4 כפית מלח, וקורט של פלפל אדום כתוש. לשבור את הבשר לחתיכות גדולות עם כף עץ. כאשר הבשר הוא השחמה בכל רחבי, על 2 דקות, להוסיף את הפטריות, 2/3 של השום ו 1/4 כפית מלח. לבשל במשך 3 דקות, ואז לקפל את התרד לנבול, על 1 דקה. תערובת זו צריכה להיות יבשה יחסית.
הסר לקערה גדולה להתקרר לחלוטין.
מוסיף את הנותרים 1 כפית שמן זית ושום ועוד קמצוץ של פלפל אדום כתוש למחבת. מערבבים במשך דקה כדי לחמם קלות את השום, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות 1/4 מלח כפית. מבשלים עד עבה, על 6 דקות. מחממים רוטב זה כאשר מוכן לשרת עם calzones.
מחלקים את בצק הפיצה ל 4 כדורים. לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול. על משטח משוריין היטב, להתגלגל כל כדור נח לתוך 6 או 7 אינץ 'מעגל 1/8 אינץ' עבה. במחצית התחתונה של כל עיגול, תלולית רבע מתערובת הבקר המקוררת, למעלה עם 3 כפות של המוצרלה, לקפל מעל המחצית העליונה של הבצק כדי ליצור חצי עיגול ולצבוט את הקצוות כדי לאטום. בזהירות להעביר את calzones עם מרית אל גיליון אפייה מוכן. מברשת קלה עם הביצה המוכה.
חותכים 2 חריצים קטנים על גבי כל לפרוק קיטור.
אופים את calzones בתנור על אבן פיצה חמה או תבנית אפייה עד חום זהוב, על 22 דקות.
מגישים עם רוטב עגבניות מחומם בצד.
מערבבים יחד את המים החמים, דבש ושמרים בכוס מדידה או קערה קטנה.
בואו לשבת עד שכבה קטנה של קצף מתפתח בחלק העליון, 3 עד 5 דקות. (אם זה לא קורה, להשליך ולנסות שוב עם שמרים חדשים.)
לטאטא את הקמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה בינונית.
מוסיפים את תערובת שמרים קצף ושמן זית ומערבבים יחד עם מרית גומי נוקשה. טופס את הבצק לתוך כדור אחיד במרכז הקערה. הקפד לגרד ולהשתמש בכל בצק דבק לצדדים. הבצק יהיה דביק מאוד בשלב זה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקום חם עד שהבצק הוכפל, בערך 2 שעות.
אבק קל תבנית אפייה עם קמח.
מפזרים כמות נדיבה של קמח על משטח עבודה נקי ויבש. לגרד את הבצק על פני השטח המשוריין ללוש במשך כמה דקות, עובד רק מספיק קמח כדי להפוך את הבצק פחות דביק אבל עדיין לח למגע. טופס את הבצק לתוך 1, 2 או 4 כדורים, עבור פיצות גדולות, בינוניות וקטנות.
מניחים את כדור הבצק (ים) על תבנית האפייה מוכנה. מכסים באופן רופף עם לעטוף פלסטיק או מגבת צלחת ולתת לנוח במשך 30 דקות. הבצק יכול אז להיות מעוצב ומבושל לפי הצורך או עטוף היטב קפוא עד 1 חודש. להפשיר בצק קפוא בטמפרטורת החדר, צורה ומבשלים לפי הצורך.