בקר סאטה
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך שום, בצל ירוק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר סאטה, בקר סאטה, ו סאטה עוף (או בשר בקר) (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים את הבשר נגד התבואה לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' ומניחים לתוך שקית גדולה לאטום. בקערה, להקציף יחד את רוטב הסויה, שמן, מיץ ליים, סוכר חום, שום וג ' ינג ' ר.
יוצקים את המרינדה לתוך השקית על הבשר. לאטום את התיק ולזרוק למעיל לחלוטין.
מניחים את התיק לתוך קערה גדולה ומכניסים למקרר כדי להשרות לפחות 1 שעה או כל עוד לילה.
כדי לשרת: מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. חוט 24 של רצועות בשר על שיפודים. תשמן את שערי הגריל ותניח את הבשר על הגריל. אם תרצה, שמור את רצועות הבשר שנותרו ומרינדה לשימוש נוסף, כגון Round 2 מתכון בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים. מבשלים את שיפודים 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר מהחום, מניחים על מגש הגשה ומפזרים את הבצל הירוק.