קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

בקר סאטה

בקר סאטה
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך שום, בצל ירוק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר סאטה, בקר סאטה, ו סאטה עוף (או בשר בקר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
פורסים את הבשר נגד התבואה לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' ומניחים לתוך שקית גדולה לאטום. בקערה, להקציף יחד את רוטב הסויה, שמן, מיץ ליים, סוכר חום, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דגניםדגנים
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
יוצקים את המרינדה לתוך השקית על הבשר. לאטום את התיק ולזרוק למעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בקרבקר
3
מניחים את התיק לתוך קערה גדולה ומכניסים למקרר כדי להשרות לפחות 1 שעה או כל עוד לילה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי לשרת: מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה. חוט 24 של רצועות בשר על שיפודים. תשמן את שערי הגריל ותניח את הבשר על הגריל. אם תרצה, שמור את רצועות הבשר שנותרו ומרינדה לשימוש נוסף, כגון Round 2 מתכון בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים. מבשלים את שיפודים 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כרובכרוב
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
5
הסר מהחום, מניחים על מגש הגשה ומפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
6
מגישים באופן מיידי.