בקר סטרוגנוף
המתכון בשר סטרוגנוף יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, שמנת רגילה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
הוסף את sirloin, השחמה זה (בקבוצות במידת הצורך).
מניחים את זרעי קימל (אם משתמשים) ובצל בתנור ההולנדי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך, עוד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, פפריקה, ומלח עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הבשר ואת המרק, ערבוב לשלב. מבשלים עד הבשר הוא רך מאוד וכמחצית הנוזל נשאר, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה והשמנת החמוצה.