בקר סטרוגנוף
בשר סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. אם יש לכם שמן זית, מיץ עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
כף חמה 1. שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. סטייק יבש, מתבלים במלח ופלפל. חצי חום של סטייק בשכבה אחת, דקה אחת לכל צד.
העברה לצלחת. חזור עם שאריות שמן וסטייק.
מוסיפים פטריות ובצל לאותו מחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות במשך 30 שניות.
מפזרים קמח על גבי ירקות. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות.
מוסיפים פפריקה, ואז מוסיפים לאט מיץ, ווסטרשייר ומים 1 כוסות.
תוסיף סטייק. מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים אטריות במשך 7 עד 8 דקות.
מגישים סטרוגנוף על אטריות; למעלה עם שמנת חמוצה.