בקר עם אפונה שלג
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר עם אפונה שלג יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שרי לבישול, אורז, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-172 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו בקר עם אפונה שלג, בקר עם אפונה שלג, ו בקר עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, שרי, קורנפלור, סוכר חום וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את הבשר לקערה נפרדת ויוצקים שליש מהנוזל מלמעלה. שמור את שאר הנוזל. לזרוק את הבשר ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת כבדה (ברזל הוא הטוב ביותר) על חום גבוה.
מוסיפים את אפונה שלג ומערבבים במשך 45 שניות, מקבל צבע רב עליהם ככל האפשר.
אפשר למחבת לקבל חם מאוד שוב. עם מלקחיים, להוסיף חצי תערובת הבשר, משאיר את רוב המרינדה עדיין בקערה.
פרוש את הבשר כפי שאתה מוסיף אותו למחבת, אבל לא לעורר לרגע טוב. (אתה רוצה את הבשר כדי לקבל חום ככל האפשר מהר ככל האפשר.)
מפזרים חצי מהבצל הירוק על הבשר. הפוך את הבשר לצד השני ומבשל עוד 30 שניות.
חזור עם החצי השני של הבשר, המאפשר המחבת כדי לקבל חם מאוד שוב ראשון. לאחר היפוך, להוסיף את הצלחת הראשונה של בשר, הנוזל השמור, פלפל אדום כתוש ואפונה שלג. מערבבים מעל חום גבוה במשך 30 שניות, ולאחר מכן לכבות את החום. בדוק את התבלינים ולהוסיף מלח רק אם הוא צריך את זה. התערובת תתעבה כמו שהיא יושבת.