בר ג'לאטו
בר ג'לאטו נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, שוקולד צ'יפס, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ג'לאטו, ו ג'לאטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השמנת והדבש בסיר כבד קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד.
בואו לעמוד עד השוקולד נמס, על 2 דקות, ואז להקציף לשלב. לקרר את הרוטב מעט, ולאחר מכן לשפוך לתוך קערת הגשה זכוכית ברורה או קנקן קטן. (הרוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. מגניב לחלוטין, ואז לכסות ולקרר.) לחמם מחדש את הרוטב במיקרוגל, במידת הצורך.
כדי להפוך את הקצפת: באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את השמנת והסוכר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מעבירים את הקצפת לקערת הגשה. (קצפת יכול להתבצע 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מניחים כל ציפוי בקערת הגשה נפרדת. לגרוף את הג ' לאטו או גלידה לתוך קערות קינוח טפטוף עם רוטב שוקולד חלב. אפשר לאורחים לפזר את התוספות הרצויות שלהם על הגלידה שלהם. למעלה עם קצפת ודובדבנים, אם תרצה.