קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז יומיומיים

בראוניז יומיומיים
המתכון כל יום בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 37 דקות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, ממתקים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו כל יום עוגיות שוקולד, בראוניז קמח קוקוס עם גנאש שוקולד מאפייה ללא דגנים יומיומית על ידי קלי סמית, ו חומוס יומיומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
זה לא שחסר לי מתכון לעוגיות או שתיים: במהלך השנים עשיתי אותן על טייס אוטומטי קל; אבל אני לא פחות אסיר תודה על גרסה זו כל יום, ללא הודעה מוקדמת. הם פחות ראוותניים - אני משתמש אבקת קקאו במקום שוקולד באיכות טובה, ולהוסיף את התערובת עם בר של דוכן או חנות נוחות או שניים של שוקולד חלב-אם כי כדי לטעום אותם, אתה לעולם, לעולם לא לנחש. הן נוטפות באלגנטיות כהה ושוקולד עמוק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2
זה המתכון אליו פונים כשילד או עמית מודיע לך על הדבר האחרון שמצפים ממך לאפות משהו למכירת עוגות מחר. אתה יכול פשוט לחייך בשלווה וראש לארון. אם אתה עובד מתוך מערך מאופק יותר, כך הם נקיים מתוך סוכר חום בהיר, ואין סיכוי לצבוט לחנות נוחות עבור השוקולד, ואז פשוט להשתמש 1 1/2 כוסות סוכר לבן רגיל ומעלה את החמאה עד 1 1/2 והקקאו כדי 1 כוס משכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הערה אחרונה או, ליתר דיוק, לנדנד: כשאני אומר אבקת קקאו, אני מתכוון קקאו לא ממותק; לא בשום מצב אי פעם להחליף שתיית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. ממיסים את החמאה על חום עדין בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כאשר הוא נמס, להוסיף את הסוכר, ערבוב עם כף עץ (עדיין על חום נמוך) כדי לעזור לו להתמזג עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
לטאטא יחד את אבקת הקקאו, קמח, סודה לשתייה קמצוץ של מלח, ולאחר מכן מערבבים לתוך המחבת; כאשר מעורב( זה יהיה תערובת יבשה מאוד, ולא מעורבב לחלוטין בשלב זה), להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בקערה או כד, לטאטא את הביצים עם תמצית וניל ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת בראוני במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים את השוקולד הקצוץ ושופכים במהירות ומשפשפים לתוך פח אפייה מרופד בנייר כסף או מחבת נייר חד פעמית, מפיצים את התערובת עם מרית, ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך כ 20 עד 25 דקות. זה ייראה להגדיר, כהה ויבש על גבי, אבל כאשר אתה מרגיש את פני השטח, אתה תרגיש שזה עדיין wibbly מתחת ובוחן עוגה ייצא gungy. זה רצוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את המחבת למתלה להתקרר קצת לפני חיתוך ל -16 חתיכות ולאבק עם הסוכר של ממתקים. אני אוהב אותם חמים להפליא. אבל אז שוב, אני אוהב אותם קר, מדי. למעשה, כאשר קר הם כראוי לדבר יותר בראוני כמו: רך דביק בתוך יותר ויותר ללעוס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
שים לב מראש: בראוניז יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומאוחסן במיכל אטום. ישמור על סך של 5 ימים.
11
הערה להקפיא: בראוניז ניתן להקפיא עד 3 חודשים במיכל אטום, שכבתי עם קלף אפייה. הפשרה בין לילה במקום קריר.