בראוניז מוס שוקולד מריר-מתוק
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם שוקולד, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוס שוקולד מריר-מתוק, מוס שוקולד מריר צרפתי, ו עוגת מוס שוקולד מריר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מחבת 8 אינץ ' עם רדיד אלומיניום. הקפד להרחיב את הסכל מעבר לשני הקצוות המנוגדים של המחבת. זה יעזור בהרמת בראוניז מתוך מחבת. תחתית חמאה קלה וצדדים של מחבת מרופדת בנייר כסף.
חותכים חמאה לחתיכות ולהמיס בסיר על אש נמוכה.
הסר מחבת מחום, להוסיף 1 אונקיה של שוקולד לא ממותק.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
לטאטא ב 1/2 כוס סוכר לבן, 1 ביצה (לוודא ביצה היא בטמפרטורת החדר), ולאחר מכן וניל. באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח רק עד חלקה.
מורחים בצק באופן שווה למחבת.
אופים 10-12 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירור לח. אל תיקח יותר מדי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להפוך מוס: להמיס 4 אונקיות של שוקולד מריר עם הקפה בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים. מערבבים לעתים קרובות עד חלקה.
להקציף 3 חלמונים, אחד בכל פעם.
בקערה בינונית צוננת, לנצח 3/4 כוס שמנת כבדה רק עד פסגות רכות טופס. בקערה בינונית אחרת, לנצח 3 חלבונים ביצה רק עד פסגות רכות מתחילים להיווצר. מערבבים 1/4 של חלבוני ביצה מוכים אלה לתוך תערובת שוקולד / קפה, ולאחר מכן לקפל בזהירות בשאר
מורחים מוס שוקולד באופן שווה על החלק העליון של בראוני מקורר במחבת.
כדי להפוך ציפוי: בקערה בגודל בינוני מקורר, להכות 1/3 כוס שמנת כבדה 1 כף סוכר ' קונדיטורים עד פסגות רכות טופס.
הסר בראוני מחבת אפייה על ידי אחיזה בסכל התלוי.
חותכים לריבועים ומעבירים לצלחת הגשה.
מניחים קצת קצפת על גבי כל בראוני העליון עם שעועית אספרסו שוקולד. לאחסן במקרר.