קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז מוס שוקולד מריר-מתוק

בראוניז מוס שוקולד מריר-מתוק
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם שוקולד, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוס שוקולד מריר-מתוק, מוס שוקולד מריר צרפתי, ו עוגת מוס שוקולד מריר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מחבת 8 אינץ ' עם רדיד אלומיניום. הקפד להרחיב את הסכל מעבר לשני הקצוות המנוגדים של המחבת. זה יעזור בהרמת בראוניז מתוך מחבת. תחתית חמאה קלה וצדדים של מחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
2
חותכים חמאה לחתיכות ולהמיס בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מחבת מחום, להוסיף 1 אונקיה של שוקולד לא ממותק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
5
בואו מגניב במשך 10 דקות.
6
לטאטא ב 1/2 כוס סוכר לבן, 1 ביצה (לוודא ביצה היא בטמפרטורת החדר), ולאחר מכן וניל. באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
7
מורחים בצק באופן שווה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים 10-12 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירור לח. אל תיקח יותר מדי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
9
כדי להפוך מוס: להמיס 4 אונקיות של שוקולד מריר עם הקפה בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים. מערבבים לעתים קרובות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
קפהקפה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
10
להקציף 3 חלמונים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
הסר מהחום.
12
בקערה בינונית צוננת, לנצח 3/4 כוס שמנת כבדה רק עד פסגות רכות טופס. בקערה בינונית אחרת, לנצח 3 חלבונים ביצה רק עד פסגות רכות מתחילים להיווצר. מערבבים 1/4 של חלבוני ביצה מוכים אלה לתוך תערובת שוקולד / קפה, ולאחר מכן לקפל בזהירות בשאר
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
בעדינות לקפל את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
14
מורחים מוס שוקולד באופן שווה על החלק העליון של בראוני מקורר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
כדי להפוך ציפוי: בקערה בגודל בינוני מקורר, להכות 1/3 כוס שמנת כבדה 1 כף סוכר ' קונדיטורים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
הסר בראוני מחבת אפייה על ידי אחיזה בסכל התלוי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
17
חותכים לריבועים ומעבירים לצלחת הגשה.
18
מניחים קצת קצפת על גבי כל בראוני העליון עם שעועית אספרסו שוקולד. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
אספרסואספרסו