בראוניז מחבת
בראוניז מחבת המתכון יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בסביבה 1 שעה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 663 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 5. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו בראוניז מחבת לשניים, בראוניז מחבת, ו בראוניז מחבת דלת פחמימות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ממיסים את החמאה, 4 גרם שוקולד צ ' יפס, ואת השוקולד הלא ממותק יחד בקערה בינונית המונחת על מים רותחים. מניחים בצד למשך 15 דקות. בקערה גדולה מערבבים (לא מקציפים) יחד את הביצים, הקפה, הווניל והסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית מנפים יחד 1/4 כוס מהקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. זורקים יחד את 1/2 כוס השוקולד צ ' יפס הנותרת וכף קמח אחת בקערה בינונית ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד. כף את התערובת לחמישה מחבתות ברזל יצוק בגודל 3 1/2 אינץ ' והניח אותן על תבנית.
אופים 25 דקות. לא מעל לאפות!
מגישים חם עם כדור גלידה מעל.