קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז מפולת בוץ

בראוניז מפולת בוץ
אם יש לך ביצים, גבישי קפה נמס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו בראוניז מפולת בוץ, עוגת מפולת בוץ, ו מפולת בוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס קל 9 על 13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול בטעם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לשלב בראוני לערבב, 2 ביצים, שמן צמחי, ומשקה מפולת בוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
תערובת בראוניתערובת בראוני
מפולת בוץמפולת בוץ
שתהשתה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב לשלב.
4
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בקערה בינונית, לשלב קפה נמס ו 1 כף מים חמים. מערבבים יחד עד שכל הקפה מומס.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
קפהקפה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים גבינת שמנת, סוכר וביצה שנותרה. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
7
מורחים על תערובת בראוני. השתמש בסכין חמאה כדי לחתוך תערובת גבינת שמנת לתערובת בראוני לאפקט שיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור