בראוניז מפולת בוץ
אם יש לך ביצים, גבישי קפה נמס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו בראוניז מפולת בוץ, עוגת מפולת בוץ, ו מפולת בוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס קל 9 על 13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול בטעם חמאה; להפריש.
בקערה בינונית, לשלב בראוני לערבב, 2 ביצים, שמן צמחי, ומשקה מפולת בוץ.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומניחים בצד.
בקערה בינונית, לשלב קפה נמס ו 1 כף מים חמים. מערבבים יחד עד שכל הקפה מומס.
מוסיפים גבינת שמנת, סוכר וביצה שנותרה. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
מורחים על תערובת בראוני. השתמש בסכין חמאה כדי לחתוך תערובת גבינת שמנת לתערובת בראוני לאפקט שיש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.