בראוניז קפוצ'ינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז קפוצ'ינו. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, שוקולד וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניז קפוצ'ינו, בראוניז קפוצ'ינו, ו בראוניז קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. Fold16 אינץ 'ארוך חתיכת נייר לרצועה 8x16 אינץ'; מקום במחבת אפיית מתכת 8x8x2 אינץ', leavingoverhang על 2 צדדים. חזור עם עודגיליון של נייר בכיוון ההפוך, רירית pancompletely. תרסיס רדיד עם תרסיס nonstick.
מערבבים חמאה ושוקולד בנדיבות כבדהאוסקיפן על חום נמוך מאוד עד השוקולטהוא נמס.
הסר מהחום; להקציף insugar, ואז ביצים, 1 בכל פעם.
לטאטא אבקת אינספרסו, וניל ומלח; לנפות flourover ומערבבים היטב.
אופים בראוניז עד נפוח ויבש-lookingand tester מוכנס לתוך מרכז comesout עם חלק הבלילה לח מחובר, about35 דקות; מגניב לחלוטין במחבת על המדף.
מניחים chocolatein לבן בינוני מיקרוגל בטוח קערה. Bringcream להתבשל בסיר קטן.
Pourcream על שוקולד בקערה.
בואו לעמוד 30 שניות, ולאחר מכן מערבבים עד השוקולד נמס וחלק. במידת הצורך, מיקרוגל על lowpower במרווחים של 10 שניות עד whitechocolate נמס לחלוטין. Chill untilganache הוא עבה אבל עדיין מעט pourable, על 25 דקות.
שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים בראוניז מחבת.הפוך על גיליון נייר קלף; לקלף רדיד.
יוצקים גנאש על מרכז בראוניז;מורחים לקצוות (חלקם עשויים לטפטף מעל).
מפזרים קינמון. להירגע עד ganacheis להגדיר, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
חותכים בראוניז לתוך 4 רצועות.
חתוך כל תפר לרוחב ל 5 או 6 חתיכות, או לחתוך כל אחד למשולשים 6. מסדרים בראוניז עלמכל ומגישים.