קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז קפוצ'ינו

בראוניז קפוצ'ינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז קפוצ'ינו. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, שוקולד וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראוניז קפוצ'ינו, בראוניז קפוצ'ינו, ו בראוניז קפוצ'ינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f. Fold16 אינץ 'ארוך חתיכת נייר לרצועה 8x16 אינץ'; מקום במחבת אפיית מתכת 8x8x2 אינץ', leavingoverhang על 2 צדדים. חזור עם עודגיליון של נייר בכיוון ההפוך, רירית pancompletely. תרסיס רדיד עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים חמאה ושוקולד בנדיבות כבדהאוסקיפן על חום נמוך מאוד עד השוקולטהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
הסר מהחום; להקציף insugar, ואז ביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא אבקת אינספרסו, וניל ומלח; לנפות flourover ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להעביר באטרטו הכין פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים בראוניז עד נפוח ויבש-lookingand tester מוכנס לתוך מרכז comesout עם חלק הבלילה לח מחובר, about35 דקות; מגניב לחלוטין במחבת על המדף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים chocolatein לבן בינוני מיקרוגל בטוח קערה. Bringcream להתבשל בסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
Pourcream על שוקולד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד 30 שניות, ולאחר מכן מערבבים עד השוקולד נמס וחלק. במידת הצורך, מיקרוגל על lowpower במרווחים של 10 שניות עד whitechocolate נמס לחלוטין. Chill untilganache הוא עבה אבל עדיין מעט pourable, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים בראוניז מחבת.הפוך על גיליון נייר קלף; לקלף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים גנאש על מרכז בראוניז;מורחים לקצוות (חלקם עשויים לטפטף מעל).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מפזרים קינמון. להירגע עד ganacheis להגדיר, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
חותכים בראוניז לתוך 4 רצועות.
8
חתוך כל תפר לרוחב ל 5 או 6 חתיכות, או לחתוך כל אחד למשולשים 6. מסדרים בראוניז עלמכל ומגישים.