בראוניז קראנץ קרום
המתכון קראנץ ' בראוניז קרום יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פקאן, תערובת בראוני פאדג'- להכין, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: הסלמון של מרי קדוגן עם קרום קראנץ ' זול, בראוניס מחנק מנטה, ו בראוניס קראנץ פטל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 F (או להשתמש בכל מה הגדרת מצבי המיקס שלך – השתמשתי בתערובת בראוני המותג גירארדלי ואת הכיוונים הצהירו 325).קו 9 מחבת מתכת מרובע אינץ ' עם לסכל ולרסס עם תרסיס בישול הוסיף קמח (או פשוט להשתמש רדיד שאינו מקל).
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערת ערבוב ומערבבים היטב. הקש תערובת לתוך מחבת מרובעת משומנת 9 אינץ'. תניח בצד. באותה קערת ערבוב לשלב את תערובת בראוני, מים חמים, שמן, וביצה; לערבב עם כף עץ עד מעורבב, ואז בזהירות כפית על תערובת פירור.
אופים ב 325 במשך 40 דקות. מגניב לגמרי, ואז להירגע בקצרה. הרם רדיד מהמחבת לחתוך לריבועים גדולים.