בראוניז רוקי רוד
בראוניז רוקי רוד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 136 גרם של שומן, וסך הכל 2866 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך שקדים, חמאה, מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו בראוניז רוקי רוד, בראוניז רוקי רוד, ו בראוניז רוקי רוד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להתאים גיליון של רדיד על 9 על 9 אינץ תבנית אפייה ולהשאיר 2 אינץ ' overhang עבור הידיות. ריסוס עם תרסיס nonstick.
מוסיפים את החמאה והשוקולד לסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים עד נמס וחלק, ואז להסיר מן החום. מערבבים את הסוכר החום, וניל.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים עד בשילוב טוב.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, מלח, ואבקת אפייה.
מוסיפים את התערובת היבשה הזו, במרווחים, לתערובת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת חלקה. מערבבים את השקדים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון, ואופים במשך 30 דקות.
הסר את הבראוניז מהתנור, ומפזר עם שבבי שוקולד ומרשמלו.
החזירו את המחבת לתנור ואפו עד שהמרשמלו יהיה נפוח ונמס, בערך עוד 5 דקות.
תן בראוניז להתקרר במחבת לפני הסרת חיתוך.