בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן
המתכון מעודכן בראוניז פאלם ביץ ' יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, חפיסת משי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה, פאלם ביץ ' קריר, ו קוקטייל פיז פאלם ביץ (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור שליש למעלה מלמטה מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 9x13x2 אינץ ' מחבת מתכת עם נייר אלומיניום או נייר קלף.ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר המוגדר על אש נמוכה או בקערה בטוחה למיקרוגל, תוך שימוש בכוח של 50% ובחישה כל 30 seconds.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם מקצף, להכות את הביצים עם וניל, מלח, קפה וסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים רק עד מעורב. מערבבים את הקמח באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, ולאחר מכן להסיר מערבל ומערבבים את האגוזים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 35 דקות, היפוך המחבת מלפנים לאחור פעם אחת כדי להבטיח אפילו אפייה. באמצע הדרך, להניח גיליון של רדיד החובה כבד מעל החלק העליון של הבראוניז כדי למנוע את החלק העליון מלהישרף. בערך ב-25 דקות הבראוניז יתחילו להריח ממש טוב ואתם עלולים להתפתות להוציא אותם, אבל נסו להחזיק מעמד ולשמור אותם בכל 35 הדקות. אם התנור שלך מכויל כראוי, אתה לא overbake אותם.בעוד בראוניז אופים, למלא מחבת צלייה על סנטימטר מלא עם מי קרח.
הסר את המחבת מהתנור, פיזור שבבי על פני החלק העליון (אם משתמשים) ומיד להגדיר מחבת במי הקרח.
תן את הבראוניז להתקרר באמבט מים קרח במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להעביר למקרר או במקפיא צמרמורת לילה.למחרת הרימו את הבראוניז מהמחבת וקלפו את נייר הקלף או את הנייר.