קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן

בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן
המתכון מעודכן בראוניז פאלם ביץ ' יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, חפיסת משי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה, פאלם ביץ ' קריר, ו קוקטייל פיז פאלם ביץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור שליש למעלה מלמטה מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 9x13x2 אינץ ' מחבת מתכת עם נייר אלומיניום או נייר קלף.ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר המוגדר על אש נמוכה או בקערה בטוחה למיקרוגל, תוך שימוש בכוח של 50% ובחישה כל 30 seconds.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם מקצף, להכות את הביצים עם וניל, מלח, קפה וסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים רק עד מעורב. מערבבים את הקמח באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, ולאחר מכן להסיר מערבל ומערבבים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים במשך 35 דקות, היפוך המחבת מלפנים לאחור פעם אחת כדי להבטיח אפילו אפייה. באמצע הדרך, להניח גיליון של רדיד החובה כבד מעל החלק העליון של הבראוניז כדי למנוע את החלק העליון מלהישרף. בערך ב-25 דקות הבראוניז יתחילו להריח ממש טוב ואתם עלולים להתפתות להוציא אותם, אבל נסו להחזיק מעמד ולשמור אותם בכל 35 הדקות. אם התנור שלך מכויל כראוי, אתה לא overbake אותם.בעוד בראוניז אופים, למלא מחבת צלייה על סנטימטר מלא עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר את המחבת מהתנור, פיזור שבבי על פני החלק העליון (אם משתמשים) ומיד להגדיר מחבת במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן את הבראוניז להתקרר באמבט מים קרח במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להעביר למקרר או במקפיא צמרמורת לילה.למחרת הרימו את הבראוניז מהמחבת וקלפו את נייר הקלף או את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חותכים לריבועים גדולים.