בראנץ ' ראשון: בייקון ועוגת תפוחים
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם 89 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בראנץ ' יום ראשון: בייקון ותפוח טארט יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-155 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך תפוחים, חמאה, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח, בראנץ 'ראשון: בייקון צ' דר צלוי גריסים, ו בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 °f. מטגנים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד מבושל לחלוטין, לא פריך מדי.
מסננים על מגבות נייר וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד בערך לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ'. לקלף ולפרוס תפוחים לתוך 1/4 טריזים אינץ'.
מרדדים בצק עוגה לעובי 1/4 אינץ ולהתאים למחבת טארט 11 אינץ'. קצוות קצוות.
מוסיפים בייקון לתחתית מחבת הפאי (מוסיפים עשבי תיבול קצוצים אופציונליים למעלה) ומניחים תפוחים למעלה, חופפים אותם הולכים מבחוץ לפנים. נקודה עם חמאה ומפזרים סוכר.
מניחים בתנור שחומם מראש עד שהתפוחים מבושלים וקרום העוגה הוא חום, כ 40 דקות, מסתובב טארט כחצי דרך כדי להבטיח אפילו בישול.