קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

ברודטו פירות ים לבנים

ברודטו פירות ים לבנים
פירות ים לבנים ברודטו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, דג חרב, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: רכיכה ב Brodetto, Brodetto (Brudet), ו מרק דגים.

הוראות

1
מתבלים את דג החרב במלח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
מלחמלח
2
יוצקים קצת קמח על צלחת ומעלים את דג החרב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
חום 3 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את דג החרב עד הזהב מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דג חרבדג חרב
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
העברה לצלחת.
5
להפחית את החום בינוני; להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את השום, הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים כ -3 דקות. מתבלים במלח ומוסיפים את היין. מכסים ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד הבצל הוא רך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ייןיין
7
מוסיפים את פירות הים לסיר בשכבות, מתחילים עם הצדפות, ואז השרימפס, טבעות קלמרי וזרועות, ודג החרב. לכסות ולבשל עד הצדפות יש רק נפתח, על 6 דקות. מערבבים קלות, מכסים שוב ומבשלים 5 דקות יותר. תשליך את הצדפות שלא נפתחות. מערבבים את החמאה, פטרוזיליה, חומץ ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
דיונוןדיונון
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
חומץחומץ
חמאהחמאה
צדפותצדפות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מגישים עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
9
צילום: Con Poulos