פירות ים לבנים ברודטו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, דג חרב, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: רכיכה ב Brodetto, Brodetto (Brudet), ו מרק דגים.
הוראות
1
מתבלים את דג החרב במלח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
מלח
2
יוצקים קצת קמח על צלחת ומעלים את דג החרב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
קמח לכל מטרה
3
חום 3 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את דג החרב עד הזהב מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
דג חרב
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
העברה לצלחת.
5
להפחית את החום בינוני; להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את השום, הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים כ -3 דקות. מתבלים במלח ומוסיפים את היין. מכסים ומבשלים, ערבוב כמה פעמים, עד הבצל הוא רך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
בצל
מלח
יין
7
מוסיפים את פירות הים לסיר בשכבות, מתחילים עם הצדפות, ואז השרימפס, טבעות קלמרי וזרועות, ודג החרב. לכסות ולבשל עד הצדפות יש רק נפתח, על 6 דקות. מערבבים קלות, מכסים שוב ומבשלים 5 דקות יותר. תשליך את הצדפות שלא נפתחות. מערבבים את החמאה, פטרוזיליה, חומץ ומלח לפי הטעם.