ברווז דבש עם עדשים בלסמיות
ברווז דבש עם עדשים בלסמיות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון 224 גרם של שומן, וסך הכל 2566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עדשים ירוקים פטיט, ברווזים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סטייקים בלסמי, טנדורי ברווז ועדשים, ו ברווז עם עדשים איטיים ומרווה.
הוראות
כדי להכין ברווז, לשלב הראשון 5 מרכיבים.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מברווזים.
חותכים את קצות כנפיים. לשטוף ברווזים עם מים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת עשב תחת עור משוחרר; לשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
שלב את הדבש, 1 כף herbes דה פרובנס, ו 2 כפות חומץ; להפריש.
להבקיע עור ברווז מספר פעמים עם סכין קילוף (לא לחתוך בשר).
מקום ברווזים במחבת צלייה, צד השד למעלה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות. בזהירות להסיר ברווזים מן המחבת.
מסננים ומשליכים שאריות ממחבת. בזהירות למקם ברווזים במחבת, צד השד למטה. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
בזהירות להסיר ברווזים מן המחבת, ולהשליך את הטפטוף. לקרר את הברווזים מעט.
להסיר ולהשליך את העור. בזהירות למקם ברווזים במחבת, השד בצד למעלה. למרוח בתערובת דבש.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 30 דקות, צולה כל 10 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות. שמור מקלות תיפוף.
הסר בשר שנותר מעצמות; להיפטר מעצמות.
כדי להכין עדשים, הרבעה חצאי שאלוט עם שיני.
מערבבים חצאי שאלוט, מים, עדשים, ו 2 שיני שום בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 20 דקות או עד שהעדשים מכרזים.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
מסננים וזורקים חצאי שאלוט.
להביא חומץ 1 כוס לרתיחה בסיר קטן. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 10 דקות). מערבבים חרדל 1/4 כפית מלח; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט קצוצים, גזר, 2 כפיות טימין, ו 1/4 כפית פלפל; מטגנים 3 דקות.
להוסיף תערובת שאלוט ותערובת חרדל עדשים; לזרוק היטב.
מניחים עדשים על מגש. מסדרים מקלות תיפוף סביב עדשים; עדשים העליון עם בשר משך.
מקשטים עם תימין sprig,אם תרצה.