ברווז עם פטל (Canard aux Framboises)
נסו רגלי ברווז צלויות עם כרוב סבוי (Cuisses de Canard au Chou), זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ו Chèvre Au Coulis De Framboises (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת גדולה רדוד flameproof קלייה באמצע התנור מחממים ל 204°.
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור בתבנית crosshatch במרווחי 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ולאחר מכן עונה עם מלח כפית 1 ו 1/2 פלפל (סך). צלי, צד העור למטה, במחבת חמה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון למרכז רושם 52°, 20 עד 25 דקות.
הפעל broiler. הפוך את צד עור הברווז למעלה. מטגן 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד חום זהוב, על 2 דקות.
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולתת לנוח (צד עור למעלה) 10 דקות.
בעוד ברווז נח, לשפוך את כל אבל 1 כף שומן מחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ושום ו saué על חום בינוני גבוה עד חום זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר ומבשלים, ערבוב, עד מומס. מערבבים בחומץ, גירוד חתיכות חומות.
הוסף demi-glace ולהביא לרתיחה. מערבבים במחצית פטל.
רוטב כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, זורק מוצקים. דלג מעל עודף שומן. על אש נמוכה, מערבולת בחמאה.
הסר מהחום ולהוסיף פטל שנותר.
חותכים ברווז ומגישים עם רוטב.