קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

ברווז עם פטל (Canard aux Framboises)

ברווז עם פטל (Canard aux Framboises)
נסו רגלי ברווז צלויות עם כרוב סבוי (Cuisses de Canard au Chou), זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ו Chèvre Au Coulis De Framboises (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת גדולה רדוד flameproof קלייה באמצע התנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור בתבנית crosshatch במרווחי 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ולאחר מכן עונה עם מלח כפית 1 ו 1/2 פלפל (סך). צלי, צד העור למטה, במחבת חמה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון למרכז רושם 52°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ברווז שלםברווז שלם
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הפעל broiler. הפוך את צד עור הברווז למעלה. מטגן 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולתת לנוח (צד עור למעלה) 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בעוד ברווז נח, לשפוך את כל אבל 1 כף שומן מחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ושום ו saué על חום בינוני גבוה עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים סוכר ומבשלים, ערבוב, עד מומס. מערבבים בחומץ, גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
הוסף demi-glace ולהביא לרתיחה. מערבבים במחצית פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
8
רוטב כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, זורק מוצקים. דלג מעל עודף שומן. על אש נמוכה, מערבולת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
הסר מהחום ולהוסיף פטל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
10
חותכים ברווז ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם