קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

ברווז צלוי בדבש עם כרובית מוקרמת

ברווז צלוי בדבש עם כרובית מוקרמת
ברווז צלוי בדבש עם כרובית מוקרמת הוא המנה העיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 170 גרם של שומן, וסך הכל 1872 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרובית, דבש, גרגיר נחלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר, חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין, ו דבש וקארי כרובית קלויה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יבש את הברווז עם נייר מטבח ועונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ברווז שלםברווז שלם
3
שים את הקורנית ועלי המפרץ בתוך החלל, ואז למקם את הברווז על מתלה מעל מגש צלייה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
4
מבשלים 10 דקות או עד העור מתחיל להפוך זהב, ואז להפחית את החום 180C / מאוורר 160c / גז
5
מבשלים עוד 45 דקות, צובט את הציפור בדבש כל 5 דקות בערך עבור 20 דקות האחרונות של בישול. הציפור שלך יהיה עכשיו קלוי עד בינוני לבשל 10 דקות יותר, אם אתה אוהב את הברווז שלך עשוי היטב. להפריש לנוח, חשוף, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
6
בינתיים, תכיני את הכרובית המוקרמת. במחבת, לבשל את ower caulifl ו shallots בחמאה על חום נמוך במשך 20 דקות עד שהתרכך וכל נוזל התאדה. כפית לתוך משקה עם הקרם וwizz לטהור. מתבלים ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
עבור טוגנים שום, דק לחתוך את שיני שום באמצעות סכין חדה באמת או מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את הפרוסות במחבת יחד עם החלב ומביאים לאט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
הסר מהחום וסנן את פרוסות השום, להשליך את החלב (או לשמור אותו עבור מחית תפוחי אדמה). השאר את השום לנקז על נייר מטבח. מכסים את החלק התחתון של מחבת עם שמן וחום. מטגנים את הפרוסות, זוג בכל פעם, עד זהב פריך, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
כדי לשרת, לגלף את הברווז ולהגיש לצד ower caulifl מוקרם וזרזי גרגיר הנחלים, זרועים פרוסות שום פריך.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם