ברווז צלוי בדבש עם כרובית מוקרמת
ברווז צלוי בדבש עם כרובית מוקרמת הוא המנה העיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 170 גרם של שומן, וסך הכל 1872 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרובית, דבש, גרגיר נחלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר, חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין, ו דבש וקארי כרובית קלויה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
יבש את הברווז עם נייר מטבח ועונה בנדיבות בכל רחבי עם מלח גס.
שים את הקורנית ועלי המפרץ בתוך החלל, ואז למקם את הברווז על מתלה מעל מגש צלייה.
מבשלים 10 דקות או עד העור מתחיל להפוך זהב, ואז להפחית את החום 180C / מאוורר 160c / גז
מבשלים עוד 45 דקות, צובט את הציפור בדבש כל 5 דקות בערך עבור 20 דקות האחרונות של בישול. הציפור שלך יהיה עכשיו קלוי עד בינוני לבשל 10 דקות יותר, אם אתה אוהב את הברווז שלך עשוי היטב. להפריש לנוח, חשוף, במשך 10 דקות.
בינתיים, תכיני את הכרובית המוקרמת. במחבת, לבשל את ower caulifl ו shallots בחמאה על חום נמוך במשך 20 דקות עד שהתרכך וכל נוזל התאדה. כפית לתוך משקה עם הקרם וwizz לטהור. מתבלים ומתחממים.
עבור טוגנים שום, דק לחתוך את שיני שום באמצעות סכין חדה באמת או מנדולינה.
מניחים את הפרוסות במחבת יחד עם החלב ומביאים לאט לרתיחה.
הסר מהחום וסנן את פרוסות השום, להשליך את החלב (או לשמור אותו עבור מחית תפוחי אדמה). השאר את השום לנקז על נייר מטבח. מכסים את החלק התחתון של מחבת עם שמן וחום. מטגנים את הפרוסות, זוג בכל פעם, עד זהב פריך, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ.
כדי לשרת, לגלף את הברווז ולהגיש לצד ower caulifl מוקרם וזרזי גרגיר הנחלים, זרועים פרוסות שום פריך.