קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ברווז קונפי

ברווז קונפי
מתכון קונפי ברווז יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליוליתית, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם קורנית, מספיק כדי להטביע לחלוטין את רגלי הברווז, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.

הוראות

1
יום לפני הבישול, לשים את זרעי הכמון וכוסברה במחבת יבשה טוסט עד שהם מעט צבעוניים ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר ללוח ולרסק אותם עם להב של סכין. לרסק את גרגרי ערער ומערבבים עם התבלינים והמלח. לשפשף את התערובת על הברווז, לפזר עם טימין, רוזמרין ושום פרוס וצינה במשך 24 שעות, מפנה פעמיים או שלוש כפי שהם להשרות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ברווז שלםברווז שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
למחרת, תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
נגב את הברווז בנייר מטבח וטפוח יבש, אבל לא לשטוף את המרינדה. (המלח מחלץ את המים מתאי הבשר, אשר יתנפחו מחדש עם שומן כמו הברווז מבשל בעדינות. אם אתה לשטוף אותו, אתה פשוט לנפח מחדש את התאים עם מים.)
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
שים את הברווז בתבשיל ברזל יצוק ולכסות עם שומן אווז או שומן ברווז.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ברווז שלםברווז שלם
6
מוסיפים את עלי המפרץ וגרגירי פלפל ומבשלים בערך 2 שעות, או עד שהבשר כמעט נופל מהעצם. אתה יכול לאחסן את הברווז פשוט מאוד על ידי הצבת אותו בקערת פודינג, מכסה אותו עם השומן ושמירה אותו במקרר: כל עוד הוא נשאר מכוסה בשומן זה יימשך שבועות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כדי לבשל, להסיר את רגלי ברווז קונפי מן השומן שלהם. שים מחבת חסינת ovenproof על הכיריים עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
8
מוסיפים את רגלי הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. לסובב את הרגליים ולהעביר את המחבת לתנור במשך 30 דקות, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות