ברווז קונפי
מתכון קונפי ברווז יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליוליתית, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם קורנית, מספיק כדי להטביע לחלוטין את רגלי הברווז, גרגרי ערער, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.
הוראות
יום לפני הבישול, לשים את זרעי הכמון וכוסברה במחבת יבשה טוסט עד שהם מעט צבעוניים ארומטיים.
הסר ללוח ולרסק אותם עם להב של סכין. לרסק את גרגרי ערער ומערבבים עם התבלינים והמלח. לשפשף את התערובת על הברווז, לפזר עם טימין, רוזמרין ושום פרוס וצינה במשך 24 שעות, מפנה פעמיים או שלוש כפי שהם להשרות.
למחרת, תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
נגב את הברווז בנייר מטבח וטפוח יבש, אבל לא לשטוף את המרינדה. (המלח מחלץ את המים מתאי הבשר, אשר יתנפחו מחדש עם שומן כמו הברווז מבשל בעדינות. אם אתה לשטוף אותו, אתה פשוט לנפח מחדש את התאים עם מים.)
שים את הברווז בתבשיל ברזל יצוק ולכסות עם שומן אווז או שומן ברווז.
מוסיפים את עלי המפרץ וגרגירי פלפל ומבשלים בערך 2 שעות, או עד שהבשר כמעט נופל מהעצם. אתה יכול לאחסן את הברווז פשוט מאוד על ידי הצבת אותו בקערת פודינג, מכסה אותו עם השומן ושמירה אותו במקרר: כל עוד הוא נשאר מכוסה בשומן זה יימשך שבועות.
כדי לבשל, להסיר את רגלי ברווז קונפי מן השומן שלהם. שים מחבת חסינת ovenproof על הכיריים עד שהוא חם.
מוסיפים את רגלי הברווז, העור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. לסובב את הרגליים ולהעביר את המחבת לתנור במשך 30 דקות, עד פריך.