ברולה אירית שיבולת שועל
Irish Oatmeal Brulee היא ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 15 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 497 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . זה יהיה להיט ברחוב שלך . אירוע יום פטריק . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, מקל קינמון, חמוציות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: קרם ברולה בננה , קרם ברולה אוכמניות וקרם ברולה .
הוראות
בסיר גדול וכבד מביאים את החלב לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את שיבולת השועל, הקינמון, קליפת התפוז והמלח. להפחית את החום; מבשלים במשך 30 דקות או עד שהוא סמיך וקרמי, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; לזרוק קינמון וקליפת תפוז. מערבבים פנימה את החמוציות, הצימוקים, הסירופ וכמות קטנה של חלב אם רוצים. מכסים ומניחים לעמוד 2 דקות.
מעבירים לשמונה 6 אונקיות לא משומנים. רמקינים.
מפזרים סוכר חום. צולים 8 אינץ' מהאש במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מתקרמל.