קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה בייקון הטובה ביותר

ברוסקטה בייקון הטובה ביותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את ברוסקטן הבייקון הטוב ביותר. מתכון זה מכין 32 מנות עם 65 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, לחמניות ג'בטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. בגט ברוסקטה בייקון, ברוסקטה בייקון גבינה, ו ברוסקטה בייקון גבינה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
פיצול לחמניות לשניים; חותכים כל חצי לרבעים. מברישים קלות את שני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים ב -15 אינץ ' ללא שומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את העגבניות, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעל כל חתיכת לחם קלוי עם בייקון, תערובת עגבניות, גבינה ובזיליקום; מזלפים ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

ניתן לשלב ברוסקטה עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.