קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש

ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם Fraîche. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, קרם פרש, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלטות כרובית עם צ'יפוטלה קרם פרש, שעועית שחורה וצ'יפוטלה Tostadas עם קרם Fraîche, ו בוריטוס שעועית שחורה בטטה עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את סיידר 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
2
מוסיפים את סטייק הטונה והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
3
תן לעמוד במשך 15 דקות, פונה פעם אחת.
4
בינתיים, תדליק גריל. בקערה בינונית, מערבבים את frache crme עם הצ ' יפוטלים, שום, בזיליקום קצוץ ותפוח ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מתבלים את הטונה במלח ופלפל. גריל על אש חמה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות מבחוץ ונדיר בפנים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
העברה למגש.
7
מברשת פרוסות ג ' בטה משני הצדדים עם שמן זית וגריל על אש חמה עד קלוי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג ' בטהnameג ' בטהname
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
חותכים את הטונה לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' ומסדרים את הפרוסות על טוסטים. מעל כל ברוסקטה עם מנה של צ ' יפוטלה קרם פראש ועלי בזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.