תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה מחית גינה עם סלטן ריקוטה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזאת מעולה. נסו ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה, ברוסקטה מחית גינה, ו ירקות נבולים עם סלט ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את האפונה, אספרגוס עצות, שעועית ירוקה בצל ומבשלים עד ירוק בהיר פריך במכרז, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם במהלך כמה הדקות האחרונות, להפשיר.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שעועית ירוקה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי להפסיק לבשל, ולנקז שוב. מחית את השאר במעבד מזון עם ריקוטה, טפטוף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את זה בצד עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן
לפי עוגה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הפוך את הברוסקטה על ידי חיתוך פרוסות דקות של באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגט
6
טפטוף עם שמן זית כתית אקסטרה ואופים בתנור חם עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר מהתנור ולשפשף עם שיני שום קלופים בזמן שעדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
כדי לשרת, כפית מחית הגן על הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
9
מקשטים עם גילוח גדול של salada ריקוטה טפטוף של שמן זית כתית, אם תרצה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.