ברוסקטה עם מחית שעועית לבנה דורשת בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 10. אם יש לכם מלח אפור, לחם, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 13%. נסו שעועית פאבה פורצ'ה וברוסקטה, מחית שעועית לבנה, ו מחית שעועית לבנה על אנדיב (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוחנים את השעועית במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את הנוזל השמור, לפי הצורך, לקבלת עקביות מוגמרת הניתנת למריחה אך לא דקה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים רסק זית וטימין. מחית שוב, ותוך כדי מחית מוסיפים שמן זית כתית מעולה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. שומרים, ומקשטים בענפי טימין, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טפנד זיתים
2 כוסות שיני שום
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים לחם איטלקי פריך לפרוסות עבות. טוסט או גריל עד חום בהיר ופריך. ואז החלק פעם אחת עם שן שום טרי, מזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מורחים עם מחית השעועית הלבנה. מסיימים עם קורט מלח אפור ופלפל שחור גרוס טרי, אם רוצים.