ברוקולי בקר מוקפץ
ברוקולי בקר מוקפץ הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 4 מנות. תמורת $1.45 למנה, מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 407 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. 433 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, סוכר חום, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 98%. הציון הזה מרהיב. נסו בשר מוקפץ וברוקולי, בשר בקר וברוקולי מוקפץ, ובקר וברוקולי מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים 2 כפות עמילן תירס, 2 כפות מים ואבקת שום; להוסיף בשר בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
במחבת גדולה או בווק על אש בינונית-גבוהה, מקפיצים בשר בקר ב-1 כף שמן עד שהבשר כבר לא ורוד; להסיר ולשמור על חום.
מטגנים ברוקולי ובצל בשארית השמן במשך 4-5 דקות. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר החום, הג'ינג'ר, עמילן התירס הנותר והמים עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.